Øl og tyroler kostumer hører sammen

Posted by on nov 10, 2013 in Øl til alle lejligheder

Øl og tyroler kostumer hører sammen!

Tyrolerfest eller oktoberfest som det også hedder, er en kæmpe folkefest der oprindeligt startede i Tyskland. For få år siden kunne traditionen fejre sit 200 års jubilæum. Det er blevet en kæmpe begivenhed for enormt mange mennesker, og den er kendt for enorme fadøl, lederhosen og storbarmede damer.

Festen er efterhånden også blevet en stor begivenhed her i Danmark, hvor du kan komme til vild oktoberfest i blandt andet København. Der bliver Danmarks absolut vildeste oktoberfest afholdt. Derudover findes der Oktoberfest i Vejle, Aalborg og Aarhus, hvor der drikkes øl som aldrig før.

Til en tyrolerfest er det vigtigt at man er klædt ud – det gør det hele meget sjovere! Folk lever sig som oftest ind i rollen med et rigtigt kostume, og ender altid med at stå og skråle med på alt det tyske schlager musik, der er at finde til disse fester.

Tyroler udklædning til mænd

Et klassisk tyroler kostume til mænd, består oftest af en hvid skjorte og nogle bestemte knæhøje shorts kaldet lederhosen. Derudover har man høje hvide strømper på der skal helt op under knæene, og måske nogle gange også en hat. Så har man også et sæt seler på, der binder hele udklædningen sammen. Der findes et væld af variationer så du kan sagtens få dit helt eget unikke kostume, som ikke ligner alle andres.

Tyroler udklædning til kvinder

Et typisk tyroler kostume til kvinder, består også ofte af en skjorte, eller en korset lignende overdel, der viser skulderne. Typisk har man en nederdel eller nogle korte shorts på, som fremhæver benene. Derudover har man ofte højhælede sko på og i nogle tilfælde en form for høje strømper på, der minder lidt om leggings. Der findes endnu flere variationer inden for kvindelige tyroler udklædninger end der gør inden for mande kategorien, og det kan sagtens blive en svær opgave at skulle vælge.

9860876_mHvor får jeg fat i et tyroler kostume?

Der er enormt mange måder du kan få din tyroler udklædning på. Hvis du har mod på det kan du prøve at sammensætte det selv fra tøj du allerede har, og tøj du kan finde i din lokale genbrugs. Det kan sagtens være en mulighed, og her får du mulighed for at give dit kostume dit helt eget personlige touch.

Du kan også vælge at gå på internettet, og kigge på alle de mange webshop, der sælger flotte tyroler udklædninger. Disse kostumer er allerede udtænkt for dig, og der er ikke meget arbejde i det for dig, med hensyn til at skule sammensætte det. Det er en rigtigt godt måde at spare lidt tid på, men stadig få en fed udklædning – og så er det ofte billigere at købe på nettet, end at købe kostumerne i en fysisk butik.

Hvis du har fået mod på at kigge lidt på internettet, så tag et kig på eKostumer.dk. De har et flot udvalg indenfor kostumer, og har samtidig en super service og leveringstid. Kvaliteten går de meget op i er i orden, og det er generelt en fornuftig butik – øllene må du dog finde andetsteds!